تکنیک مزوتراپی پوست در کلینیک زیبایی چیست؟
مزوتراپی یکی از ابتکاری ترین تکنیک های دنیای آرایشی پوست است که یک روش درمانی غیر جراحی است و این تکنیک توسط پزشک فرانسوی مایکل پاستور در سال 1950 میلادی اختراع شد و این فناوری اثربخشی خود را در دنیای آرایش پوست نشان داده است.
مزوتراپی حاوی ویتامین ها و ترکیبات طبیعی ، اسیدهای آمینه است که در ترمیم پوست و ترمیم آن از طراوت کمک می کند ، مشخص ترین ویژگی تکنیک مزوتراپی این است که عوارض جانبی ایجاد نمی کند ، به جز عوارض موقتی بلافاصله پس از درمان ، که بیشتر از 48 ساعت به طول نمی انجامد ، زیرا یک تکنیک آزمایش شده است.
افرادی که نمی تواند درمان مزوتراپی را انجام بیماران قلبی زنان باردار و شیرده. بیماران سرطانی. دیابتی ها افرادی که لخته خون یا بیماری خونی داشته اند. افرادی که سکته کرده اند. افرادی که داروهای قلب مصرف می کنند افرادی که داروهای رقیق کننده خون مصرف می کنند. افراد مبتلا به عفونت های پوستی. افراد مبتلا به پسوریازیس. بیماران تبخال. افراد مبتلا به بیماریهای خود ایمنی.
درمانی که به عنوان مزوتراپی شناخته می شود مبتنی بر استفاده از سوزن های بسیار ریز برای تزریق گروه موادی که باعث جواسازی پوست می شود، تزریق می شود و سوزن به لایه مزودرم پوست تزریق می شود و می توان در بعضی موارد از بی حسی موضعی در منطقه درمان شده استفاده کرد. عمق تزریق بسته به فرد و محل تزریق متفاوت است ، از 1 تا 4 میلی متر متغیر است ، فرد ممکن است برای به دست آوردن نتایج مطلوب چندین جلسه درمانی را لازم داشته باشد تعداد جلسات درمانی معمولاً بین 3 تا 15 جلسه بسته به مورد متغیر است در ابتدای درمان ممکن است هر هفته از مزوتراپی استفاده شود. اگر نتایج مثبت ظاهر می شود فاصله تا زمانی که یک بار در هر دو هفته یا هر ماه یک بار انجام شود انجام می شود و مدت زمان درمان و تعداد تزریق بسته به دلیل استفاده از مزوتراپی متفاوت است